top of page

Mogen wij aan u voorstellen: de spelers !

marike.jpg

Marike:

danst graag, zingt, legt graag relaties in de scenes en is de beste vertolker van psychische stoornissen die wij in de groep hebben. Hoe zou dat komen?

maaike1.jpg

Maaike:

komt bij voorkeur pas laat de scène in en zorgt graag voor een twist en voor de oneliner op het eind. Zij zingt en rijmt alles aan elkaar en kan van achter de piano of vanaf het podium scènes een zwieper geven als dat nodig is.

annemarie.jpg

Annemarie:

verzorgt vaak emotionele diepgang in scenes. Ze speelt graag fysieke personages en is de enige speler die op commando kan huilen.

david.jpg

David:

is degene die meestal als eerste op het podium staat. Deze fysieke speler is briljant in het neerzetten van omgeving en speelt bij voorkeur dieren. David is de meester van de onverwachte wendingen.

Foto Peter sep23.jpg

Peter

is een speler die het presteert in een cirkel nog uit onverwachte hoek te komen. Hij verrast niet alleen het publiek maar ook zijn medespelers met zijn typetjes en oneliners. Hij geeft er vaak een draai aan maar nooit de brui.

Willem-Jan

is een troefkaart in elke scene. Deze oud-kampioen knotsbal heeft de looks van een filmster en de keel van een nachtegaal. Met een brein vol kennis en hart vol kattekwaad, brengt hij chaos of orde – net waar hij zin in heeft.

Eric

brengt diepte in de platste scène. Hij is gezegend met een eindeloze inspiratiebron waar hij de grootste onzin uit put. Met stoïcijnse blik overtuigt en ontroert hij vervolgens iedereen!

Michel

is de jaarlijkse winnaar van de impro-knuffelbeer-award en kruipt in het hart van elke toeschouwer. Houdt u vast voor een emotionele roetsjbaan met regelmatig een dikke knipoog. De lijn tussen fantasie en realiteit is zo vaag, dat niemand meer weet wat te geloven… dus geloof in Michel !

Bezoekersaantal vanaf 7-1-2017

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
bottom of page