Marike:

Onze voorzitter danst graag, zingt, legt graag relaties in de scenes en is de beste vertolker van psychische stoornissen die wij in de groep hebben. Hoe zou dat komen?

Annemarie:

Zorgt in veel scènes voor emotionele diepgang. Ze speelt graag fysieke personages en is de enige speler die op commando kan huilen.

Maaike:

Komt bij voorkeur pas laat de scène in en zorgt graag voor een twist en voor de oneliner op het eind.

Zij zingt en rijmt alles aan elkaar en kan van achter de piano of vanaf het podium scènes een zwieper geven als dat nodig is.

Robin

Deze zeer gewaardeerde speler heeft ons helaas verlaten maar zal regelmatig als publiek nog te bewonderen zijn.

Michel:

Een komediant pur sang die een geweldige mimiek heeft en graag met het publiek speelt. Zijn gevleugelde uitdrukking: “ik denk nooit na voor ik speel” is veelzeggend.

Esther:

Zij houdt van orde en zorgt dat de regels van de spelvormen gevolgd worden en dat de problemen in de scènes worden opgelost. Zij speelt graag hoge status, durft te zingen als het nodig is en staat bekend om haar sterke refreinen.

Ed

Ed's motto is “stilstand is achteruitgang” vandaar dat er ook altijd wel iets aan hem beweegt. Hij geniet ervan om zowel de lachspier als de gevoelige snaar te raken.

Ed houdt enorm van aandacht en ziet Impro als atletiek, daarom legt zijn eigen lat erg hoog.

Bodil

heeft gekozen voor zijn opleiding en heeft zijn tijd daarvoor hard nodig.

Bodil speelt dus ook helaas niet meer bij Fijndankuwel.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Ergens onderin de berg:

Maico

(meestal niet zo bescheiden)

Maico is een fysieke speler die een hele lekkere hoge energie meebrengt op het podium. Hij doet echt zijn best om soms lage status te spelen. Deze foto is daarvan een voorbeeld :-)

David:

David is degene die meestal als eerste op het podium staat. Deze fysieke speler is briljant in het neerzetten van omgeving en speelt bij voorkeur dieren. David is de meester van de onverwachte wendingen.

Bezoekersaantal vanaf 7-1-2017

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now