Mogen wij  u voorstellen: De spelers

Marike:

danst graag, zingt, legt graag relaties in de scenes en is de beste vertolker van psychische stoornissen die wij in de groep hebben. Hoe zou dat komen?

maaike1.jpg

Maaike:

komt bij voorkeur pas laat de scène in en zorgt graag voor een twist en voor de oneliner op het eind. Zij zingt en rijmt alles aan elkaar en kan van achter de piano of vanaf het podium scènes een zwieper geven als dat nodig is.

Annemarie:

verzorgt vaak emotionele diepgang in scenes. Ze speelt graag fysieke personages en is de enige speler die op commando kan huilen.

david.jpg

David:

is degene die meestal als eerste op het podium staat. Deze fysieke speler is briljant in het neerzetten van omgeving en speelt bij voorkeur dieren. David is de meester van de onverwachte wendingen.

Maico

een fysieke speler die een hele lekkere hoge energie meebrengt op het podium. Hij doet echt zijn best om soms lage status te spelen. Deze foto is daarvan een voorbeeld :-)

Ed

met als motto  “stilstand is achteruitgang”  beweegt er altijd wel iets aan hem. Hij geniet ervan om zowel de lachspier als de gevoelige snaar te raken.

Hij houdt enorm van aandacht en ziet Impro als atletiek, daarom legt hij zijn eigen lat erg hoog.

Rianne

is een pittige jongedame die zich niet snel de kaas van het brood laat eten, echter weet zij op momenten ook het meest naïeve wezen op aarde te zijn. Eigenlijk weet je nooit  helemaal wie je voor je hebt.

WhatsApp Image 2020-11-26 at 09.38.10.jp

Peter

is een speler die het presteert in een cirkel nog uit onverwachte hoek te komen. Hij verrast niet alleen het publiek maar ook zijn medespelers met zijn typetjes en oneliners. Hij geeft er vaak een draai aan maar nooit de brui.

IMG-20210104-WA0003.jpg

Bart

heeft de gave om stil en fysiek spel te combineren. Hij stelt zich graag dienstbaar op maar schroomt ook niet om af en toe zelf zijn moment te pakken. Met zijn ontwapenende personages pakt hij iedereen in.

WhatsApp%20Image%202020-11-26%20at%2015.

Julien

is de ster in opleiding. Hij is erg fantasierijk en creëert graag andere werelden. Door zijn leergierige instelling is hij net een spons en laat hij je graag meereizen in zijn impulsieve creaties.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Bezoekersaantal vanaf 7-1-2017