top of page

Mogen wij aan u voorstellen: de spelers !

marike.jpg

Marike:

danst graag, zingt, legt graag relaties in de scenes en is de beste vertolker van psychische stoornissen die wij in de groep hebben. Hoe zou dat komen?

maaike1.jpg

Maaike:

komt bij voorkeur pas laat de scène in en zorgt graag voor een twist en voor de oneliner op het eind. Zij zingt en rijmt alles aan elkaar en kan van achter de piano of vanaf het podium scènes een zwieper geven als dat nodig is.

annemarie.jpg

Annemarie:

verzorgt vaak emotionele diepgang in scenes. Ze speelt graag fysieke personages en is de enige speler die op commando kan huilen.

david.jpg

David:

is degene die meestal als eerste op het podium staat. Deze fysieke speler is briljant in het neerzetten van omgeving en speelt bij voorkeur dieren. David is de meester van de onverwachte wendingen.

IMG-20200921-WA0002.jpg

Maico

een fysieke speler die een hele lekkere hoge energie meebrengt naar het theater. Hij doet echt zijn best om soms lage status te spelen, maar zijn vaste rol is 'sterren van de hemel'

Peter FDUW.jpg

Peter

is een speler die het presteert in een cirkel nog uit onverwachte hoek te komen. Hij verrast niet alleen het publiek maar ook zijn medespelers met zijn typetjes en oneliners. Hij geeft er vaak een draai aan maar nooit de brui.

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

Willem-Jan

is een troefkaart in elke scene. Deze oud-kampioen knotsbal heeft de looks van een filmster en de keel van een nachtegaal. Met een brein vol kennis en hart vol kattekwaad, brengt hij chaos of orde – net waar hij zin in heeft.

Debbie

springt de scenes in met de meest briljante ingevingen en typetjes waar je gelijk verliefd op wordt! Op glad ijs gedijt ze het beste. Altijd verrassend met stoute lach en dikke knipoog.

Bezoekersaantal vanaf 7-1-2017

bottom of page