top of page

Dordts geïmproviseerd theater !

De eerstvolgende voorstelling is zondagmiddag 1 oktober 2023

Geef mij kort voor de voorstelling een seintje,

dan mis ik hem niet!

Eerstvolgende voorstelling:

Foto-festival!

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden! Daarom zullen wij ons in deze volgende voorstelling laten inspireren door uw foto's....

Een impro-experiment waar we heel veel zin in hebben! Wij willen u vragen uw foto-archieven in te duiken en de meest sprekende foto's vooraf naar ons toe te sturen. Onze mailboxbeheerder houdt deze foto's diep geheim. Bij de voorstelling worden willekeurig gekozen foto's ter plaatse geprojecteerd en gebruikt ter inspiratie voor de spelers. 

Alle foto-onderwerpen zijn welkom. Er mogen personen op afgebeeld staan, uw huisdier, uw klusproject, uw vakantiekiekje, maar ook abstractere foto's.... alles wat interesseert of emotioneert !

Daarnaast zullen we een aantal scenerio's spelen volgens het "De Vloer Op" format. 

Stuur uw foto's uiterlijk 27 september naar fijndankuwel@hotmail.com onder vermelding van "foto". Niet alle foto's zullen gebruikt kunnen worden. Alle toegestuurde foto's worden na de voorstelling verwijderd en worden niet bewaard of verspreid. 

Voor meer informatie en reserveringen klik hier.  

Let op: zondag 1 oktober spelen we een middagvoorstelling met aanvangstijd 15:00

Nieuwe spelers welkom

Er is ruimte in onze twee improvisatiegroepen:

 

In september 2023 is er een instroommoment in de theatersportgroep "We Gaan Nog Even Door". Deze groep is geschikt voor zowel beginnende impro-spelers als spelers met ervaring die theatersport willen spelen. 

Voor meer informatie: klik hier voor WeGaanNogEvenDoor

Ook bij de FijnDankUWel groep is ruimte voor nieuwe spelers. Ervaring met improvisatietheater is hiervoor een vereiste. Wij doen wel shortform, maar richten ons vooral op longform impro variaties. 

Voor meer informatie: klik hier voor FijnDankUWel

bottom of page