Ook in het seizoen 2021/2022 spelen wij weer verschillende impro-vormen.

Hieronder staat wat u de komende voorstelling kunt verwachten.

Geef mij kort voor de voorstelling een seintje,

dan mis ik hem niet!

SEIZOEN 2021/2022

We mogen weer voorstellingen spelen, maar moeten rekening houden met de covid-regels. Dit betekent dat de voorstellingen verplaatst zijn naar de middag en we 1,5 meter afstand aanhouden voor publiek. Daarnaast wordt QR code gecontroleerd en is het theater dus alleen toegankelijk voor mensen met een geldig vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs.

De volgende voorstelling is op zaterdag 18 december. We spelen volgens het "De Vloer Op" concept; u wellicht nog bekend van televisie. Een regisseur schetst een beginsituatie en geeft de spelers informatie over hun personages. Van daaruit wordt een geïmproviseerd vervolg gespeeld.   

 

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar en ouder.

Voor meer informatie omtrent reserveren klik hier

WORKSHOP 18 december

Wilt u zelf een keer kennismaken met het spelen van impro-theater? Dat kan! 

 

Op 18 december van 12:30-14:30 (aangepaste tijd i.v.m. covid-regels !) geven wij een workshop waarin u kennismaakt met de basis van improviseren op toneel. Dit wordt op speelse manier gedaan en is geschikt voor beginners zonder toneelervaring. Maar ook als u in het verleden al eens geïmproviseerd theater heeft gemaakt en het spelplezier weer eens wilt ervaren, bent u van harte welkom. 

De kosten bedragen 10 euro per persoon en dit is inclusief toegang voor de middagvoorstelling. 

IMPRO-CURSUS 

Vanaf januari 2022 zal een 10-weekse impro-cursus van start gaan. Details volgen!