Impro-cursus

Kriebelt het bij u om eens zelf het plezier van geïmproviseerd theater te ontdekken? Doe dan mee met de impro-cursus van FijnDankUWel !!

FijnDankUWel geeft regelmatig een 10-weekse cursus impro-theater, waarin u op speelse, laagdrempige wijze kennis maakt  met de basisbeginselen van geïmproviseerd theater. Voor sommigen misschien spannend, maar het brengt vooral veel pleizer!

U maakt kennis met de gouden regels van impro:

    Bij twijfel ? .... zeg "ja!"... doen !

    Gevaar? .... dat zoeken we op !

    Falen? ..... heerlijk ! Daar genieten we van !

De lessen vinden plaats op de donderdagavond van 19:00-20:30 in Theater Inter Amicos. De docenten zijn Maaike Hoogerwerf en Peter Westerweel. De kosten bedragen 90 euro voor 10 lessen. We zullen bij de planning rekening houden met de schoolvakanties en feestdagen. Er geldt een minimum aantal deelnemers. 

Beginnerscursus I

In 10 lessen zult u ontdekken hoe leuk impro-theater is en hoe makkelijk men tot prachtige scenes kunt komen als u enkele basisbeginselen volgt. U hoeft geen theater-ervaring te hebben.

Komende startdatum: Najaar 2022 bij voldoende aanmeldingen

Beginnerscursus II

Als vervolg op de beginnerscursus wordt een vervolgcursus gegeven. Naast herhaling van de basisbeginselen uit de eerste cursus zullen we verschillende aspecten verder uitdiepen. Denk aan fysiek spel, monologen, inbreng van meer emotie. Daaraan gekoppeld leren we verschillende impro-spelvormen die je kunt gebruiken. Deze cursus zullen we afsluiten met een impro-voorstelling in theatersport-stijl voor publiek !

 

Naast deelnemers uit de beginnerscursus I, kunnen ook anderen deelnemen aan deze cursus. Bij twijfel kan de eerste les vrijblijvend meegedaan worden om te ervaren of het niveau goed aansluit.

Komende startdatum: donderdag 25 augustus 2022

Augustus: 25e

September: 1e, 8e, 15e, 22e, 29e

Oktober: 6e, 13e, 20e  (27e niet ivm najaarsvakantie)

November: 3e

 

Afsluitende voorstelling (voor familie en vrienden): zaterdagavond  5 november 20:00-22:00

Aanmelding of vragen:

stuur een email naar fijndankuwel@hotmail.com